E-stave Slovenija

E-stave

e-stave (Športna loterija) je športna stavnica, ustanovljena leta 1995 kot loterija. Poleg športnih stav, ponujajo tudi druge zanimive spletne stavne vrste, ki jih boste prebrali v tem pregledu.

Športne stave

V oddelku za športne stave na e-stave.com lahko izberete med sedmimi najbolj zanimivimi športi na svetu. Vaša izbira je med nogometom, košarko, rokometom, hokejom, tenisom, ragbijem in pikado. V večini svetovno znanih lig lahko stavite nogometne stave z nekaj zelo zanimivimi možnostmi stav, vendar to ni najbolj optimalna izbira. Če želite imeti neomejeno izbiro tekem in funkcij, na primer stave v živo in zmagati kadar koli, vam svetujemo, da preberete naš pregled Bet365. Imate priložnost igrati veliko košarkarskih tekem. Drugi bolj eksotični športi tudi zaostajajo bodisi v kvoti ali kvoti.

e-stave sport

Izmenjava

Oblikovalec ponuja tudi visoko kakovosten oddelek za igralce na borzi (ali tako imenovano borzno platformo za stave). Cena ponudbe, preostali čas in druge informacije se najprej prikažejo. Če kliknete katerikoli predlog, se bo odprlo okno in vse podrobnosti o ponudbi bodo prikazane pred vami. Prvič, informacije o ponudbi so naložene in potem je sama. Exchange deluje dnevno.

E_stave exchange

Virtualni športi

Spletna stavnica ima tudi priročnost pri stavah na številne virtualne športe. Še ena pozitivna stvar je, da lahko stavite, ko želite, saj se srečanja po nekaj minutah. Obstaja nekaj možnosti za igranje – Nogomet, različne vrste dirkanja z vozili, dirke in konjske dirke.

E-stave virtual

Igre in loterija

e-stave ponuja še druge zelo zanimive igre in podobno. Če želite klikniti igre z zmago, boste imeli na spletnem mestu veliko zabavnih in zabavnih iger. Spletna stran ima tudi številne virtualne loterijske karte z različnimi kvotami za dobitke.

E-stave games lottery