Speed-bet Slovenija

E-stave

Speed-bet je platforma za spletno stavo, ki je primerna za vsakega igralca.

Športne stave

Stave na glavne športne dogodke po vsem svetu so glavne storitve stavnice, nudijo jim velik repertoar. In natančneje več kot 30.000 dogodkov v več kot 50 različnih športih. Nekateri med njimi so nogomet, košarko, tenis, boks, odbojko, konjske dirke, kombinirane borilne veščine, motorni šport, snooker, atletiko, hokej na ledu, baseball, rokomet, odbojko na mivki, rugby, vodne kroglice, kolesarjenje in še več.

Speed-bet sport

Stave v živo

S svojo funkcijo lahko igrate, dokler se ne igra stava, ki jo želite staviti. Ti vam omogočajo, da poskusite svojo srečo v več kot 30.000 športnih igrah, ki se nahajajo v več kot 50 športih.

Speed-bet live

Casino

Ponujene igre iz Speed-bet so številne. Nekatere izmed najbolj zanimivih so 3D igre, namizne igre in številne igralne igre. Imate tudi funkcijo Igre Logging, kot sta Blackjack in živa ruleta.
Če želite igrati live poker, ruleto, Blackjack in Baccarat v realnem času s pravimi igralci online stavnic, je dobra izbira.

Speed-bet igre - bonus Slovenia

Poker

Kupci imajo veliko izbiro iger, kot so loterija, hladne igre, igre, kot so Hold’em in Omaha. Skratka, uporabniki imajo dostojno izbiro poker iger.

Speed-bet poker stave